Visit my YouTube channel here.

Attack on the Pin-Up Boys (2007)

attack on the pinup boys

Kast litt avføring på meg, jeg er så pen!

Pene skolegutter blir angrepet av en person som kaster avføring på dem. Det som skulle vært en forferdelig opplevelse for ofrene, viser seg å være en velsignelse. For om de ikke var populære nok fra før, så blir de megakjendiser etter angrepene. Og nå står en ny skole for tur, og det blir kamp om avføringen!

Jeg vet ikke hvorfor jeg hadde forventninger til denne filmen, men skuffet ble jeg. Jeg hadde nok forventet en ny Dasepo Naughty Girls, som var en sprø komediefilm jeg falt for. Denne forsøker å være sprø, men mislykkes totalt.

Filmen er ikke morsom i det hele tatt, og jeg tror ikke jeg trakk på smilebåndet en eneste gang. Selv om filmen har en spilletid på kun 80 minutter, så blir det hele langtekkelig og flere av scenene er altfor lange uten at de blir morsomme.

Jeg fikk en følelse av at regissøren forsøkte å blande Volcano High med Dasepo Naughty Girls, men det forsøket gikk rett til bunns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.