Visit my YouTube channel here.

Boys of Tomorrow (2007)

boys-of-tomorrow.jpg

To brødre som alltid har stilt opp for hverandre, må ta den vanskeligste beslutningen i deres liv.

Nå om dagen pleier det å være de filmene med lavere budsjett som er de gode filmene fra Sør-Korea. Boys of Tomorrow er en slik film.

Vi følger to brødre som alltid har stilt opp for hverandre, men som sliter med pengemangel og en psykisk ustabil mor. Den eldste broen vil gjerne reise på ferie til et annet land, mens den yngste broren vil ha tak i en pistol slik at han kan bli en gangster.

Filmen er velspilt, og har noen sterke og gripende scener. Jong Dae som blir spilt av Yu Ah In, tror jeg har en glimrende fremtid foran seg. Her leverer han en fantastisk rolletolkning. Som vanlig når det gjelder sørkoreanske filmer blir det litt vold på slutten. Voldshandlingen fører til at brødrene må ta en tøff beslutning.

Boys of Tomorrow er en gripende film med sterke emosjonelle scener. På en merkelig måte får man vondt av den yngre broren som bare roter det til for seg selv. Han er usympatisk, men det er måten Yu Ah In spiller denne rollefiguren på som gjør at man får følelser for ham. Boys of Tomorrow er mer en dramafilm enn en gangsterfilm. Jeg er glad regissøren valgte å fokusere på følelser og inntrykk kontra vold og atter vold. En fin film som jeg er sikker på aldri blir en kommersiell suksess.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.