Visit my YouTube channel here.

Austin Powers in Goldmember (2002)

austin powers in goldmember

Mole. Bloody mole. We aren’t supposed to talk about the bloody mole, but there’s a bloody mole winking me in the face. I want to c-u-u-t it off, ch-o-o-p it off, and make guacamole.

Austin Powers-filmene er veldig like. Du vet veldig godt hva du får har du sett de to første filmene i serien. Humoren sitter som den skal, noen scener er geniale, andre middelmådige. Scenene med Dr. Evil er klart de kjedeligste i Austin Powers in Goldmember.

Skuespillerne gjør jobben sin, spesielt knerten Verne Troyer er jo alltid artig med sin lille kropp. En som ikke har noe å gjøre her er Beyoncé Knowles som er forferdelig. Hun har en fin kropp, men hun kan pokker meg ikke spille. Hun er patetisk i denne filmen.

Jeg digger denne serien, og den tredje filmen opprettholder standarden som de to første filmene satt. Jeg håper det vil komme en fjerde film, for Austin Powers kan jo nå leke med Jason Bourne-filmene. Selvsagt er det lettere å parodiere James Bond-filmene, men en parodi på Jason Bourne kunne også vært artig med tanke på at de tre første filmene satte James Bond på sin plass, og det var i skammekroken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.