Visit my YouTube channel here.

Arlington Road (1999)

arlington road

Naboer fra helvete.

Arlington Road er en undervurdert film. Her har vi en thriller som har nerve og spenning hele veien til rulleteksten dukker opp. Det er få thrillere jeg har sett som klarer å skape en slik ekkel atmosfære som Arlington Road gjør. Imponerende er at det er en terroristfilm, og ikke en overnaturlig film, for denne atmosfæren i Arlington Road er fantastisk. Den første scenen med den unge gutten som har skadet seg setter standarden. En fantastisk scene rett og slett.

Skuespillerne gjør en fremragende jobb. Jeff Bridges er en av mine favorittskuespillere. Her leverer han en fantastisk rolletolkning, spesielt mot slutten når han går i oppløsning. Jeg liker Tim Robbins når han spiller skurken. Få er så kalde som ham i skurkeroller. Og selv om jeg ikke fordrar trynet til Joan Cusack, har hun en minneverdig scene i filmen som ga undertegnede gåsehud.

Arlington Road er ikke en film som går på skinner. Slutten er genial, og det var en befrielse å se en annerledes slutt som var et genistrek. Liker du thrillere som ikke byr på en tradisjonell slutt er Arlington Road midt i blinken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.