Visit my YouTube channel here.

Road House (1989)

road house

I used to fuck guys like you in prison.

Road House er en av 80-tallets beste filmer i denne sjangeren. Den karismatiske Patrick Swayze er rett og slett konge i Road House. Jeg har alltid hatt sansen for Patrick Swayze når han spiller i den riktige sjangeren, og for ham er det actionsjangeren.

Road House byr på skikkelig tøff slåssing og herlig dialog. I used to fuck guys like you in prison, er en innertier. Det er første gang jeg har sett at en mann er så tøff at han river ut strupen til sin motstander. Hvem er den mannen? Dalton selvfølgelig.

Skurkene i filmen er av den vanlige sorten. Du har den rike og sykelige sjalu rikmannen i byen, Brad Wesley. Hans undersåtter består av en en gjeng med bondetamper med hønsehjerner. De er ekle, spytter, feige og løser alt med vold. Det er gutta sine det!

Road House kan jeg ikke anbefale nok hvis du er på jakt etter en skikkelig tøff popcornfilm. Filmen har alt det gode 80-tallet hadde å by på, og god musikk fra gitarmannen Jeff Healey.

Tøffere film skal du se lenge etter! Chuck Norris kan gå legge seg, for det er en mann ved navn Dalton som er den nye sheriffen i byen.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.