Visit my YouTube channel here.

Reservation Road (2007)

reservation-road.jpg

Ekteparet Learner mister sin sønn i en ulykke. En person mister kontroll over bilen han kjører, og han meier ned en 10 år gammel gutt. Mannen kjører videre, men han og ofrene vil komme nærmere hverandre enn de selv ønsker.

I hovedrollene finner vi Joaquin Phoenix, Jennifer Connelly og Mark Ruffalo. Tre gode skuespillere, men de klarer ikke helt å redde Reservation Road. Filmen starter helt greit, men når det viser seg at gjerningsmannen blir advokaten til familien Learner, da sa jeg takk for meg. Verden er liten, men det får da være grenser.

Det er for lite fremdrift, og det blir veldig kjedelig å se gjerningmannen som stadig skal melde seg til politiet. Han ombestemmer seg, for han finner ut at før han melder seg skal han tilbringe kvalitetstid med sønnen.

Ethan Learner sliter på hjemmebane, for han klarer ikke å gi opp jakten på gjerningsmannen. Når filmen nærmer seg slutten, gjør Ethan Learner handlinger som setter filmen litt på hodet. Han blir skurken før fornuften tar over. Hele historien blir for dum, og det føltes ut som om denne historien passet bedre i en TV-episode enn i en spillefilm. Når man har tre såpass gode skuespillere, da burde man bruke dem riktig.

Reservation Road er ikke en god film. Det er veldig lite å fortelle her, og rollefigurene gjør dumme valg som gjør begge sider usympatiske. Filmen er aldri spennende, og jeg vil kalle filmen for en lett karakterstudie. Da mener jeg lett!

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.