Visit my YouTube channel here.

Star Reformer (2006)

star-reformer.jpg

To helt forskjellige mennesker blir tvunget til å arbeide i sammen en liten stund. Selv om de to kommer fra to forskjellige verdener, stopper det ikke at de begynner å få følelser for hverandre.

Star Reformer er en romantisk komedie med en liten dose drama. I hovedrollen finner vi Kou Shibasaki som Aki. Aki jobber i en kolonialbutikk. En dag dukker det opp en mann ved navn Satoshi. Han skal jobbe blant den vanlige arbeiderklassen i en liten periode. Han forsøker fra første dag å fortelle hvordan ting burde fungere på deres arbeidsplass. Det går ikke bra i lengden, og det går heller ikke bra for Satoshi på hjemmebane. Men i all elendigheten finner han ett lite lys. Nemlig Aki.

Star Reformer er en typisk film som får deg i godt humør og der alt ender vel. Handlingen er enkel. Personer forandrer syn og oppførsel etter å ha møtt andre mennesker som de normalt sett ikke omgås. Man får denne Satoshi langt ned i halsen. Heldigvis skjerper han seg etter at han får noen slag i trynet.

Star Reformer byr ikke på latterkuler. Den har nok av sjarm, og man kan ikke unngå å falle for de ansatte i denne butikken. De to hovedrolleinnehaverne Kou Shibasaki og Yuji Oda leverer gode rolletolkninger. Selv om kjærlighetshistorien deres er veldig tynn, fungerer det likevel da regissøren ikke presser historien i trynet på seeren hele tiden.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.