Look for a Star (2009)

Jakten på kjærlighet.

Vi følger tre mennesker som er nære venner, og de jakter på den rette. En av dem er milliardær, de to andre er ansatte og hans nærmeste venner. Milliardæren treffer en enkel, ung dame han faller for. Han forteller henne ikke hvem han er, han er redd for å skremme henne vekk.

Andy Lau har hatt en liten pause, nå er han tilbake i Look for a Star, en sukkersøt kjærlighetskomedie som er helt på det jevne. Typisk en film som handler om mennesker som treffer og faller for andre mennesker som lever i en annen verden enn dem selv. Penger og makt kan skremme vekk såkalte vanlige mennesker, det er temaet i Look for a Star.

Qi Shu leverer en av sine bedre rolletolkninger. Du kan se at hun får frem følelser, så dette er nok sjangeren hun passer best i. Hun er attpåtil bare nydelig å se på. Andy Lau er en sjarmør som aldri gjør noe galt.

Look for a Star har et stort problem, det er spilletiden som er for lang. Det blir langtekkelig på slutten når alt skal oppklares. Da går det veldig tregt unna, og filmen burde ha vært trimmet ned med minst 20 minutter.

Look for a Star er en uvirkelig film, men den er grei nok. Bare ikke forvent noe annet enn en glattpolert film med mennesker som nok ikke eksisterer i virkeligheten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.