Visit my YouTube channel here.

Hot Road (2014)

hot road

En ung jente blir forelsket i en yngre mann som er medlem av en motorsykkelgjeng. Men er denne kjærligheten ment for å vare?

Hot Road er ikke en elendig film, men historien den forteller har blitt fortalt så mange ganger før. Ung jente faller for en slem mann som er medlem av en motorsykkelgjeng som har farlige rivaler. Den unge jenta har også problemer med sitt personlige liv og spesielt med moren. Hun finner trøst og ro når hun er sammen med den slemme mannen.

Jeg følte at Hot Road ble litt for saktegående, for det er en forutsigbar film som ikke har noen overraskelser på lager. Det er en typisk kjærlighetshistorie hvor en skjør jente møter en tøff mann som må ta et valg i livet, enten må han bli kriminell eller så må han si farvel til motorsykkelgjengen.

De to skuespillerne man finner i hovedrollene har god kjemi og leverer solide rolletolkninger. Jeg likte ikke den yngre jenta, hun klager for mye. Jeg hater mennesker som kun klager og klager, jeg følte null empati for hennes situasjon. Livet er tøft din kjerringfaen, det må du lære å leve med!

For meg er Hot Road er en middelmådig film. Den er ikke elendig, men den har ikke noe nytt å tilby.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: