Visit my YouTube channel here.

A Road Stained Crimson (2012)

a road stained crimson

En tidligere leiemorder som har pensjonert seg, må plukke opp sin pistol igjen for hans tidligere sjef er sint på ham siden han nekter å gjøre en aller siste jobb.

A Road Stained Crimson er regissert av en nykommer som heter Tetsuhiko Nono. A Road Stained Crimson er en film som tar det rolig. Vi følger en ung mann som har jobbet som leiemorder for en kriminell gjeng. Nå jobber han på et verksted som reparerer motorsykler, og han er lykkelig med denne tilværelsen.

Men hans fortid vil ikke gi slipp på ham, så han tar en ung gutt under hans vinger og de tar en tur opp til en hytte for å slappe av. Men så skjer det noe på verkstedet, og han må ta et oppgjør med sin fortid.

Det jeg ble litt sjokkert over er den dårlige redigeringen man finner her. Det er greit at regissøren er en nykommer, men redigeringen er elendig. Det samme kan man si om historiefortellingen, hvis du ikke følger helt med i noen minutter så er det faktisk vanskelig å forstå hva som foregår med karakterene og historien.

Over til de positive tingene. Jeg fant protagonisten interessant, han har bestemt seg for å aldri se seg tilbake. Men jeg satt og ønsket at han ville ta helt av når han blir trakassert av en tidligere bekjent. Jeg likte også forholdet mellom protagonisten og den yngre gutten som har tatt feil retning i livet.

A Road Stained Crimson er en grei krimfilm som ikke vil appellere til alle. Dette er en saktegående film som bruker god tid på å fortelle sin historie. Regien er nok ikke av den aller beste, totalt sett fant jeg noen positive ting som gjør at filmen klarer så vidt å holde hodet over vannet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: