Visit my YouTube channel here.

Vigilante (1982)

vigilante

Kriminaliteten herjer som verst, og noen tar loven i egne hender.

Sammenlignet med Death Wish tar Vigilante ingen omveier. Vi følger to forskjellige grupper, den ene gruppen er ute etter å straffe hardbarkede kriminelle personer som forpester samfunnet. De har fått nok av at kriminelle gjengangere stadig slipper billig unna. Så har vi en familie som blir rammet av en forferdelig hendelse som gjør at mannen i huset er ute etter hevn.

Vigilante er en type film som går direkte på sak. Den har ikke dybde i det hele tatt, vi ser og opplever hva som er galt med rettsapparatet og da må enkelte personer ta loven i egne hender for å straffe slemme forbrytere.

Karakterene er endimensjonale, filmen gaper over flere temaer den aldri går i dybden på. Vigilante har den enkle løsningen på alle problemer, nemlig øye for øye, tann for tann.

Dette er en enkel film og en ganske tom film som ikke gjør deg klokere. Men den er vel ikke ute etter å si så mye om dette temaet. Se for deg en slags blanding av Death Wish og litt Law Abiding Citizen, og du har en film som heter Vigilante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.