Visit my YouTube channel here.

The Verdict (1982)

the verdict

En alkoholisert advokat får en sak som kan forandre hans liv hvis han ikke bare tenker på pengene han kan tjene. Hans klienter har saksøkt to leger som gjorde en stor feil under en fødsel. Det medførte at en kvinne fikk ødelagt hele sitt liv.

The Verdict er en langsom, men en meget velspilt film med en strålende Paul Newman i hovedrollen som den slitne advokaten. I starten er han ufyselig og selvsagt meget egoistisk som kun er ute etter penger. Heldigvis forandrer han oppførsel og tenkemåte når han ser hva som har skjedd med kvinnen som fikk ødelagt sitt liv.

The Verdict er litt lang, den kunne vært kortet ned med rundt 30 minutter. Det tar litt tid før handlingen blir lagt til rettssalen, da får man ser noen gode som er ganske nervepirrende. Det er svært spennende når man ser filmer som dette når David møter Goliat.

Karakterene er enkelt skrevet. De har sin funksjon i filmen, de har ikke så mye personlighet utover det. Men dommeren i filmen, det er utrolig at den mannen ikke ble tatt med på bakrommet og skutt. For en jævla idiot av en farlig mann!

The Verdict brenner veldig sakte, men det er nok en kvalitetsfilm signert Sidney Lumet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.