Visit my YouTube channel here.

Killer Klowns from Outer Space (1988)

killer klowns from outer space

En liten by får besøk av drapsklovner fra verdensrommet.

Killer Klowns from Outer Space er en skikkelig B-film. Jeg husker jeg så den noen ganger når jeg vokste opp i forrige århundre. Killer Klowns from Outer Space har aldri vært direkte en film jeg har elsket, men den er underholdende, den er spesiell og sjarmerende.

Det som er litt ødeleggende er alle de dårlige skuespillerne som virkelig ødelegger filmopplevelsen. Spesielt hater jeg de to idiotene som kjører rundt i en isbil, poenget er vel at disse to idiotene skal være morsomme, det er smått utrolig å tenke på at den som skrev manuset fant disse to kvalme idiotene morsomme.

Den eneste som gjør en akseptabel jobb er skuespilleren som spiller politimann. Fyren som først oppdager klovnene med sin kjæreste er en grusom skuespiller. Jeg vet ikke hvor mange sure og rynkete kukker han måtte ta i munnen for å få en rolle, for skuespillertalent har han ikke. Jeg håper at han den dag i dag fremdeles har smak av gammel, sur kukk i munnen.

Klovnene i filmen er herlige, jeg har vel ikke jeg sett så jævla mange klovnefilmer, men jeg er alltid like imponert over utseendet på disse klovnene med tanke på at dette er en film som ikke hadde det største budsjettet. Klovnene er jævla søte, de er ikke skumle, jeg skulle gjerne ha sett noen oppfølgere som aldri har dukket opp faktisk.

Dette er ikke en grafisk film. Dette er en latterlig B-film, en sjarmerende film som ble ødelagt av en hel haug med elendige skuespillere og to jævler som ikke er morsomme i det hele tatt. Men klovnene er herlige, så liker du klovner vil du elske disse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: