Visit my YouTube channel here.

Zathura: A Space Adventure (2005)

You guys actutally set the house on fire?

Zathura: A Space Adventure låner det meste fra Jumanji, altså unger og et brettspill som blir til virkelighet. To brødre som ikke går så godt i sammen lærer hva kjærlighet og omtanke er når de havner i verdensrommet og må kjempe for livene sine for å fullføre spillet.

Dette er en typisk barnefilm som er fartsfylt, men ikke særlig velspilt. Yngstemann er grusom, storebror er bedre, men hans ansiktsuttrykk er det samme hele tiden, uansett hva slags situasjon han er i. Utover det har filmen gode spesialeffekter, spesielt roboten holder høy standard, for husk, dette er en barnefilm, så la oss glemme de stygge øglene.

Sett det før, sett det bedre, men Zathura: A Space Adventure er en fin liten film for dem som ikke har sett så mange spillefilmer i sitt liv. Universet her er mer interessant enn dyrene i Jumanji, men Jumanji er mer morsom, Zathura: A Space Adventure er mer mørk og alvorlig. Elsk din bror for faen!

4 thoughts on “Zathura: A Space Adventure (2005)”

 1. Jeg har verdens beste utfordring til deg CC. Jeg vil at du skal se “The Wraith” (1986) med blant annet Charlie Sheen. Jeg hadde blitt verdens mest lykkelige man (vell nesten) vist du gjorde det, og skrev om din opplevelse ang filmen. Håper du tar utfordringen.

  F

  1. Så den endel ganger i min barndom, da selvsagt den klipte utgaven. Skal sjekke den igjen, liker å gå tilbake til 80-tallet og gamle minner. Tyrkisk pepper, Cider, Polly potetløv (grillkrydder) og VHS, det var livet Frode! 🙂 Men jeg tror jeg aldri falt for den filmen, men skal se den igjen for din skyld og for at 80-tallet var bare et så kult tiår.

 2. Det er sannsynligvis en av mine favoritt filmer, fordi den er så sykt dårlig. Den er så dårlig at den er genial. Jeg har den uklipte på DVD faktisk.

  Jeg husker VHS tiden *sukk*, jeg husker vår første dvd spiller, den hadde VHS og DVD i et, nå kan jeg faktisk kose meg med VHS ennå, fordi jeg har beholdt den spilleren. Koser meg noen ganger ja.

  Jeg må si at Charlie Sheen har vært med i mye rart ja, vist du “liker” The Wraith” kan jeg anbefale “Beyond the Law (1993)”

  1. Beyond the Law har jeg sett, sett de fleste filmene Charlie Sheen medvirket i på den tiden. Husker litt fra den filmen, likte den husker jeg, men den er ikke i nærheten av Stone Cold med Brian Bosworth og Lance Henriksen. der har vi biker-film der.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.