Visit my YouTube channel here.

Flushed Away (2006)

flushed away

You stupid English, with your Yorkshire puddings and your chips and fish!

Flushed Away var en animasjonsfilm som jeg faktisk ikke hadde hørt noe om. Skuespillerne som gir sine stemmer i filmen er imponerende. Hugh Jackman, Kate Winslet, Ian McKellen, Jean Reno, Bill Nighy og Andy Serkis. Så dette var lovende.

Jeg kan si med en gang at Flushed Away leverte varene. Grunnen til at dagens animasjonsfilmer er så populære, er at filmene kan også sees av godt voksne mennesker og ikke bare barn. Selvsagt kommer det filmer som ikke klarer å treffe begge gruppene, men Flushed Away klarer dette med bravur.

Vi følger en overklasserotte som havner i kloakken, og han må finne en vei tilbake. På ferden møter han mange forskjellige skapninger. Han møter også en søt damerotte som han faller for. Hun bringer med seg trøbbel, og de får etter seg en gangstergjeng som blir ledet av en stor padde.

Flushed Away er morsom, har artige rollefigurer og den er vellaget med bra animasjon. Favoritten min ble den svære padden. Maken til type skal du se lenge etter. De syngende sneglene byr også på mye moro. Det virker som det er en selvskreven regel at man må ha en gruppe med dyr som ikke har en stor rolle, men som stjeler showet når de først dukker opp. Finding Nemo har måkene, Cars har traktorene, Madagaskar har pingvinene og Flushed Away snegler.

Høydepunktet i filmen var den store båtjakten. Heltene blir forfulgt av gangsterne og det blir spilt Bohemian Like You av The Dandy Warhols. Den scenen var imponerende og var filmens høydepunkt.

Det er all humoren blandet med gode rollefigurer som bærer denne filmen. Flushed Away når ikke opp til Cars, men den er ikke langt unna.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.