Visit my YouTube channel here.

Lonely Hearts (2006)

Has anybody ever loved you that much, detective? To kill or die… for you?

Lonely Hearts er basert på sanne hendelser. Filmen har en rekke gode skuespillere som John Travolta, James Gandolfini, Jared Leto. Salma Hayek er også med, men jeg vil ikke si at hun er en god skuespiller i denne sammenheng.

Vi følger et par som er seriemordere som er på jakt etter kvinnfolk som er ute etter en mann. Da står Ray Fernandez til tjeneste, men det de utvalgte ikke vet er at de vil bli drept etter en stund. Men noen blir drept litt tidligere enn forventet, da Martha Beck er en sjalu kvinne som ikke takler å se sin Ray flørte og elske med andre kvinner enn hun selv. Hennes løsning på disse problemene er selvsagt drap, og Ray må bare bli med på leken. Men hva er meningen med disse drapene? Penger selvsagt.

Lonely Hearts er ikke akkurat en energibombe av en film, og den er heller ikke særlig spennende. Skuespillerne her er for daffe, og det er ikke mye de har å spille på da filmen hopper fra den ene scenen til den andre uten at man klarer å gi særlig dybde til rollefigurene. Personen som ikke har noe å gjøre her, er Salma Hayek. Hun er elendig i denne rollen, og hun passer ikke i denne type filmer etter min mening.

En film som kunne ha vært mye bedre enn sluttresultatet.

5

2 thoughts on “Lonely Hearts (2006)”

  1. Dette er den typen film ein ser og etter kvart gløymer fullstendig, fordi den rett og slett ikkje gir noko som helst som er minneverdig. Den er ikkje dårleg, men altfor A4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.