Visit my YouTube channel here.

16 Blocks (2006)

16 blocks

Days change, seasons change, people don’t change.

Bruce Willis har bevist at han er en meget habil skuespiller. Folk forbinder Bruce Willis med actionfilmer, og det er noe jeg selv gjør. Men Bruce Willis kan også spille seriøse roller, se f.eks. The Sixth Sense, Unbreakable og Bandits. I 16 Blocks savnet jeg den gode gamle Bruce Willis. Jeg ventet bare på en forvandling til John McClane, for dette ble for tregt og kjedelig. Det kan ikke Bruce Willis noe for, da hans rollefigur er slik. Det kunne ha funket hadde det vært litt mer driv i filmen. Mos Def som Eddie Bunker har ingenting å gjøre i 16 Blocks. Maken til irriterende karakter skal du lete lenger etter! Den stemmen skjærer meg langt inn i ryggmargen. Han oppfører seg som en dum Forrest Gump karakter. David Morse som Frank Nugent spiller alltid bra, og det er han og Bruce Willis som redder denne filmen fra i å drukne.

Richard Donner som er regissør, står bak kjempefilmer som Superman, Lethal Weapon serien og The Goonies. Dette er ikke Richard Donner slik som jeg kjenner ham, og det blir vanskelig å lage en god film ut av et dårlig manus. Vi har sett det så mange ganger før, og det bedre.
16 Blocks går på skinner med alt for mange dødpunkter, og alle vendingene har vi sett før. Jeg bryr meg ikke hvordan det går med Mosley og Eddie til slutt. Jeg ble sittende og heie på at Frank Nugent skulle få tak i Eddie Bunker og bli ferdig med det.

Skal du se en bra film i denne sjangeren, se The Negotiator med Samuel L. Jackson og Kevin Spacey. Det er en god og spennende film som nesten har den samme handlingen som 16 Blocks.

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.