Visit my YouTube channel here.

Meet the Parents (2000)

Are you a pothead, Focker?

Meet the Parents holder seg godt. Ben Stiller og Robert De Niro er et herlig par som gjør livet surt for hverandre. Man føler med Gaylord Focker. Han blir sett ned på av den snobbete familien, der de fleste er høye på seg selv. Det finnes nok av kvalme mennesker i samfunnet som man har lyst til å slå inn trynet på, Gaylord Focker skal ha all ære for at han ikke går til angrep på snobbene.

Humoren er av den uskyldige typen. Alt Gaylord Focker gjør i beste mening ender galt, men hele tiden føler man med denne merkelige typen som ikke har ryggrad. Men sånn er det nok for mange når de skal kanskje skal møte sine fremtidige svigerforeldre. Meet the Parents får frem denne følelsen på en god og absurd måte der man kneler for svigerforeldrene, rævslikking er tillatt, man kan ta igjen senere.

Jeg liker Ben Stiller når han spiller en snill taper. Overraskende er det å se Robert De Niro i denne rollen som en ulv i fåreklær. Han er overraskende god i denne komediefilmen. Sammen skaper de mye moro, hvem kunne se det for seg?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.