Visit my YouTube channel here.

All the President’s Men (1976)

It leads everywhere. Get out your notebook. There’s more.

All the President’s Men regnes som en av de beste etterforskingsfilmene som er laget der vi følger to journalister som kan velte en president fra tronen. Filmen er velspilt og spennende selv om man vet resultatet. Dustin Hoffman stjeler showet, han er en av de beste skuespillerne i historien. Jeg elsker den lille energiske karen. Robert Redford er også solid, de utfyller hverandre perfekt.

Her finner man mye dialog og etterforskning, og heldigvis blir aldri filmen kjedelig selv med en spilletid på rundt 138 minutter. Historien er ikke ny, det er skuespillerprestasjonene som jeg ble mest imponert over. Uten så gode skuespillere hadde nok ikke All the President’s Men vært like like god.

All the President’s Men er filmen som gjelder for avisjournalister. Her lærer man litt av hvert, hvordan man skal te seg når mennesker ofrer seg for saken. Dette er en film som er spennende til siste sekund, selv om man vet hvordan denne saken endte. All honnør til menneskene bak som avslørte denne galskapen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.