Visit my YouTube channel here.

Who Can Kill a Child? (1976)

Helvetes unger!

Dette er typisk en film som ikke har tålt tidens tann. Det er bra at vi har kommet så langt at barn kan drepes i filmer av voksne. Men temaet denne filmen tar opp har nå blitt akseptert, selv om det fremdeles blir litt rabalder hvis unger blir utsatt for stygge ting i filmer. Men slik er virkeligheten dessverre, så jeg har lettere for å akseptere det i filmer, bare det ikke er barneporno og incest. Drap går fint, det har jeg ingen problemer med, og da blir Who Can Kill a Child? en ganske uinteressant film som tar opp et tema jeg er ferdig med forlengst.

Temaet er utdatert, og filmen er ufattelig langtekkelig. Det skjer nesten ikke noe de første 80 minuttene. Når ting først skjer, oppfører de voksne seg som noen idioter. Jeg ville se dem dø, for jeg orket ikke mer idioti fra deres side. Den kvinnelige skuespilleren er også fæl. Jeg ønsket å se henne bli sparket utenfor en klippe når hun og mannen kjører rundt i en jeep. Hadde vært herlig hvis han ba henne å holde kjeften sin, åpnet døren og sparket hans høygravide kone ut så hun falt nedover klippene. Da hadde det blitt oppstyr da!

En langtekkelig film som ikke er spennende eller har nerve. Historien kunne fungert, men når alt foregår på dagtid uten at mørket inntar øya, uteblir også atmosfæren som filmen kunne ha trengt. Men det hadde ikke hjulpet nok, for ungene er ikke skremmende, bare slitsomme med latter og fjas. Drep dem, drep dem alle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.