Visit my YouTube channel here.

Jungle Fever (1991)

jungle fever

En afroamerikaner faller for en italiensk dame. Det aksepteres ikke, og spørsmålet er om de kun er nysgjerrige på hudfargen og ikke i det indre.

Jungle Fever er en utdatert og en grusom filmopplevelse som kun trimmer lattermusklene og ikke noe mer. Spike Lee har her laget sin Crash. Filmen er full av fordommer, den er rasistisk, man kjøper ikke det som blir sagt og vist i filmen i det hele tatt. Og hva er det med den upassende og forferdelige filmmusikken som ikke passer til scenene som blir vist på skjermen?

Jungle Fever er ikke noe annet enn en ufrivillig komediefilm som er vanskelig å svelge med det grusomme manuset. At det er mulig å lage noe så idiotisk og lite realistisk, herregud! Scenen jeg vil huske best er når den italienske, voldelige faren ønsker sin datter velkommen hjem. Jeg falt nesten av stolen i latterkrampe.

Nå er jeg nesten litt redd for å besøke de tidligere filmene til Spike Lee, for Jungle Fever er ikke en film for fremtiden, og jeg følte heller ikke at den representerte 80 og 90-tallet heller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.