Visit my YouTube channel here.

Gridiron Gang (2006)

gridiron gang

Everybody listen up. The Gridiron is a football field. On the Gridiron, we do it my way, not your way. Your way got you here. Whatever gang you claim, whatever hood you’re from, this is your hood now.

Gridiron Gang er basert på sanne hendelser. Slike filmer pleier å være bra, og det skal mye til å lage dårlige filmer basert på sanne hendelser. Gridiron Gang er en av de beste i sin sjanger etter min mening. Grunnen til det er innsatsen skuespillerne gjør. I spissen har vi treneren som blir spilt av Dwayne Johnson aka The Rock. Gridiron Gang er den første seriøse filmen Dwayne Johnson har spilt i, og han viser at han behersker dette meget bra. Dwayne Johnson kan annet enn å spille bare actionfilmer, og det er en følelse jeg har sittet med lenge. Han er ypperlig i rollen som Sean Porter. Mannen oser autoritet, men samtidig er han en god menneskekjenner som ser signaler tidlig.

Filmens handling er enkel. Vi har en gjeng med ungdomskriminelle som alle har sine indre demoner. Noen har begått lovbrudd som ikke er så alvorlige, mens andre har drept. Gjengmedlemmer er i strupen på hverandre hele tiden, og det kreves mye jobbing med dette problemet. Sean Porter får en ide. Tidligere spilte han amerikansk fotball, og han var god i dette spillet. Han setter i sammen et lag, men ingen av ungdommene har kjennskap til amerikansk fotball. Det nærmeste de har kommet er tv-spill. Etter hvert begynner ting å stemme, og de kommer nærmere hverandre, og noen får bedre kontakt med sin familie.

Gridiron Gang er morsom, alvorlig og en film man lever seg inn i. Skuespillerne gjør som sagt en fremragende jobb, så her er det ingenting å klage på. Jeg kan rett og slett ikke finne noe negativt med denne filmen. Gridiron Gang er en meget bra sport/dramafilm om mennesker som får en ny sjanse i livet.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.