Visit my YouTube channel here.

3:10 to Yuma (2007)

310-to-yuma.jpg

I’ve always liked you Byron, but even bad men love their mommas.

Jeg så virkelig frem til 3:10 to Yuma, for her har vi Christian Bale og Russell Crowe i hovedrollene. Begge to leverer varene, og skuffelsen fra American Gangster er vekk etter den noe tamme rolletolkningen Russell Crowe leverte der. Jeg liker ikke westernfilmer i det hele tatt, men jeg likte 3:10 to Yuma, helt til en katastrofal dårlig slutt som jeg ikke trodde var mulig. Her har vi fulgt med Ben og Dan i nesten to timer, og det ender med at man får servert en av tidenes dårligste slutter i en film. Det er en slutt som er vanskelig å fordøye.

3:10 to Yuma byr på god og tøff dialog, artige rollefigurer og en slem skurk som skal redde sjefen sin. Actionscenene kan man ikke klage over, filmen har bra filmmusikk og vakre bilder. Alt fungerer helt frem til de siste fem minuttene. En film kan være så bra den vil, men det aller viktigste i gode filmer er slutten. Og her tryner 3:10 to Yuma.

Hvis jeg skal se 3:10 to Yuma en gang til, så tror jeg at jeg dropper de siste fem minuttene for å sette det på spissen.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.