Visit my YouTube channel here.

Eastbound & Down: Season 1 (2009)

Kenny Powers, er han på vei tilbake?

Jeg ble litt skuffet over den første sesongen av Eastbound & Down. Jeg forventer så mye mer galskap og frekkhet, det klarte ikke denne sesongen å levere. Det er kun seks fattige episoder den første sesongen, det blir litt lite.

Danny McBride gjør ikke noe utenom det vanlige. Liker du fyren, vil du også digge ham her. Han får kanskje spille på flere strenger, for de siste episodene blir litt mørke, og man føler at serien forvandles fra en ren komedieserie til dramakomedie.

Eastbound & Down bød ikke på mange latterkuler, det ble for mye bom, selv med Will Ferrell i en mindre rolle. Det blir mye mas, uten at man får en genial scene man vil huske i ettertid. Klart det er morsomt å se og høre Kenny Powers digge seg selv hele tiden, men etter noen episoder er man lei. Og hva er det med Katy Mixon? Hun har en stemmen til en dverg, har to panner i høyden og ser ut som om hun er 20 år eldre enn det hun egentlig er. Jeg får aldri bestemt meg om hun hadde vært noe å samle på. Hun har en deilig kropp, så jeg måtte tredd på henne en plastpose over hodet og kuttet av hennes tunge. Da kunne jeg hygget meg.

En litt slapp sesong som ikke overbeviste meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.