Visit my YouTube channel here.

Shadowless Sword (2005)

shadowless-sword

Pene damer og tøffe sverd.

Shadowless Sword er en vakker film med gode kampscener, men historien er elendig og jeg slet med å holde konsentrasjonen når det var duket for dialogscener. Dialogen er horribel, det samme kan sies om noen av rolletolkningene. Shadowless Sword har ikke de beste skuespillerne, men selv ikke de beste skuespillerne i Sør-Korea hadde ikke klart å hale i land den elendige dialogen og den kjedelige historien.

Vakre kampscener og en smekker So-yi Yoon redder ikke Shadowless Sword fra å være en av de kjedeligste sverdfilmer som er laget.

5

6 thoughts on “Shadowless Sword (2005)”

    1. Der er vi nok uenige. Sør-Korea kan ikke helt sammenlignes med kinesiske wuxia-filmer. Beste sverdfilm jeg har sett fra Sør-Korea er Bichunmoo. Fin historie som er rørende. Martial arts og sverdfilmer er ikke spesialiteten til koreanerne, det ser man tydelig i filmene, spesielt i Shadowless Sword. 😉

  1. Hmmm, vel jeg er uenig *ler*
    Jeg synes det er godt å se fantastisk kamera arbeide i en film og det er det definitivt i denne 🙂 Jeg får vel sjekke ut Bichunmoo, mulig jeg har sett den (at jeg ikke kjenner igjen navnet…) men jeg tror ikke det. Får vel lete den opp på Avista 😀

  2. Heheh vi kan jo ikke alltid være enig heller da, men stortsett har vi vel ganske lik filmsmak ser det ut til 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.