Visit my YouTube channel here.

Sword of Desperation (2010)

En ond kvinne med for mye makt.

Sword of Desperation er en selvhøytidelig film med tåpelige tradisjoner, og karakterer som man kan sovne av. Dette er en søvndyssende film som mangler energi, og som aldri klarer å engasjere. Filmen er blottet for følelser, som seer brydde jeg meg ikke om det som skjedde, selv om filmen ville at jeg skulle føle noe.

Historien er enkel og grei nok, men når utførelsen er så kjedelig og tam uten spenning og energi i scenene, så blir det vanskelig å feste blikket på skjermen. Jeg har aldri vært særlig glad i samuraifilmer, noen liker jeg, men Sword of Desperation representerer mye av det jeg forbinder med samuraifilmer. Det vil si, selvhøytidelige fjotter som sikkert må ta sitt eget liv hvis de slipper en fjert i nærheten av en person som har høyere rang. Det blir så dumt å se på i lengden, jeg takler ikke å se roboter som er programmert inn til å tjene andre eller å være dumme og onde.

Er du ikke særlig glad i samuraifilmer, så unngå Sword of Desperation. Den vil ikke forandre meningen din.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: