Visit my YouTube channel here.

The Sword of Alexander (2007)

the-sword-of-alexander.jpg

Kampen mellom gode og onde krefter besøker Japan.

The Sword of Alexander som er den engelske tittelen på denne filmen, var en liten perle for undertegnede. Du har samuraier, ninjaer og utenomjordiske skapninger i en og samme film. Kombinert med fargerike rollefigurer og en artig historie, falt jeg for denne filmen. Det er greit at CGI ikke er i toppklasse, for det som leveres her passer ypperlig til filmen.

The Sword of Alexander kan best sammenlignes med en annen japansk film ved navn Dororo. The Sword of Alexander spiller mye mer på humor enn Dororo. Jeg fikk litt The Legend of the Mystical Ninja følelse her. For de som har spilt spillene, så vil dere sikkert forstå hva jeg mener. Jeg lurte underveis på om dette var en filmatisering av spillene, men det stemte ikke. Det hadde vært morsomt om det kom en spillefilm basert på Mystical Ninja spillene. For alt ligger til rette for det når man ser The Sword of Alexander og Dororo.

The Sword of Alexander var en skikkelig underholdende film. Actionscenene var bra, og likeså effektene. Dette er ikke en film med høyt budsjett. For de som venter Hollywood CGI og actionscener fra den kanten, er dette feil film. Det er nok av blod og avskårne kroppsdeler som flyr av gårde inn i solnedgangen, men i mer komisk form.

For dem som liker fantasi filmer med mye særhet, er dette en perfekt film.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.