Visit my YouTube channel here.

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day (2014)

alexander-and-the-terrible-horrible-no-good-very-bad-day

Vi følger en familie der alle har en viktig dag, men dette er dagen da alt går galt. Vil denne dagen styrke familiebåndet?

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day er en helt kurant familiefilm, en typisk søndagsfilm. Den har sine morsomme øyeblikk, og den er sjarmerende på sin måte.

Selvfølgelig blir den litt klisjeaktig, men jeg følte ikke at jeg fikk raseriutbrudd når jeg så filmen, det er et positivt tegn. Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day har sitt enkle budskap, selv om alt går galt, har man alltid familien man kan støtte seg til når man trenger trøst og oppmuntring.

Det store minuset med filmen er skuespillerinnen Jennifer Garner. Jeg har sett henne i en del filmer nå, og hele dama føles bare kunstig ut. Det er bare noe ekkelt med henne, det virker ikke som om hun har en sjel. Ansiktet hennes har alltid sett rart ut, nå ser det ut som om hun snart begynner å smelte.

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day er en fin film for hele familien. Det finnes så mange dårlige familiefilmer der ute, dette er ikke en av de filmene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.