Visit my YouTube channel here.

Tammy (2014)

tammy

En mislykket kvinne som finner ut at mannen hennes er utro reiser på en tur sammen med sin alkoholiserte bestemor. Vil denne reisen hjelpe henne med å finne seg selv?

Tammy er nok et komedisk makkverk fra Hollywood der man igjen finner den tjukke ballerinaen Melissa McCarthy i hovedrollen. Nå blir jeg bare kvalm av å se hennes navn på rollelisten, spesielt når hun stadig får hovedroller i filmer. Hun er ikke direkte en dårlig skuespiller, men humoren hun spiller på er bare trist. Greit at hun er smellfeit, men når man bruker den stygge fysikken som humor i en hovedrolle, så er det bare lite morsomt og direkte usmakelig å se på. Det ser også ut som om hun blir feitere og feitere, hun vil sikkert snart ta kvelden, og det er like greit når man ser de siste filmene hun har hatt hovedrollen i.

Tammy er en av de minst morsomme filmene jeg har sett i mitt liv. Hvis du synes det første kvarteret er ille, så kan jeg love deg at det vil bli mye verre underveis på denne turen.

Melissa McCarthy er som vanlig frekk i kjeften, hun går rundt og sier dumme ting og hennes alkoholiserte bestemor er en hore. På denne reisen stifter de nye bekjentskaper, og noen gamle venner av den alkoholiserte horen av en bestemor klarer kanskje å lede dem inn på riktig spor igjen i livet før det er for sent.

Karakterene er ikke interessante. Melissa McCarthy spiller en skikkelig taper som skulle vært låst inne. Mot slutten av filmen forsøker den å menneskeliggjøre denne ubrukelige karakteren, noe filmen ikke lykkes med, denne forvandlingen er umulig å kjøpe etter det man har sett.

Er du ute etter å le litt og hygge deg med en komediefilm, se til helvete og løp som bare faen hvis noen vil se på dette makkverket av en komediefilm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.