Visit my YouTube channel here.

The Boss (2016)

En pengegrisk forretningskvinne mister alt hun eier og har, og hun starter på nytt igjen etter å ha sonet en kortere fengselsstraff. Og det tar ikke lang tid før hun kjenner lukten av penger igjen. Men vil hun kun tenke på penger, eller vil hun begynne å bry seg om andre?

The Boss er regissert av Ben Falcone, mannen som regisserte den fæle Tammy. Da fant vi hans kone i hovedrollen, det samme finner man her, hun heter selvfølgelig Melissa McCartney. I andre roller finner vi Kristen Bell og Peter Dinklage. Det er merkelig at en så god skuespiller som Peter Dinklage velger å medvirke i så mange dårlige komediefilmer. Selv om han er kortvokst, så burde det ikke være noen problemer å skreddersy andre roller til ham. Han er en såpass god skuespiller at han fortjener bedre enn dette.

Heldigvis er The Boss i det minste bedre enn den forrige filmen som Ben Falcone regisserte, Tammy. Ikke at det skulle så mye til. Men man føler i det minste at The Boss forsøker å fortelle sin svake historie med en forretningskvinne som kun tenker på penger, men underveis vil alenemoren og barna rundt henne forandre henne som person.

Høydepunktet i filmen er slåsskampen mellom speiderne. Dette er en herlig, liten og energisk kampsekvens som filmen aldri helt klarer å følge opp. Jeg elsket scenene med Melissa McCarthy og det andre kvinnemennesket som har en datter i speideren. Da er Melissa McCarthy i sitt ess.

The Boss har noen morsomme scener, og jeg følte ikke at den ble så masete som andre nyere komediefilmer. Men det er flere scener her som trekker ut uten at de blir morsommere selv om skuespillerne forsøker sitt beste.

The Boss er bedre enn Tammy, men uansett er ikke dette en særlig god komediefilm. Men et steg i riktig retning for Ben Falcone, det er The Boss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.