Visit my YouTube channel here.

Guilty of Romance (2011)

guilty of romance

Politiet etterforsker en merkelig drapssak der en kvinnekropp har blitt partert opp.

Jeg har ikke funnet tid eller ork til å se Guilty of Romance. Men siden jeg liker å se alle filmene som enkelte regissører har laget, så var tiden inne for å sjekke ut Guilty of Romance som er regissert av Sion Sono.

Men som forventet, Guilty of Romance var ikke en film for undertegnede. Jeg så den japanske versjonen som har en spilletid på 144 minutter, mulig den internasjonale utgaven er bedre, for der er spilletiden på rundt 113 minutter.

Jeg fant ikke historien interessant i det hele tatt. Jeg liker ikke billige kvinner eller prostituerte. Vi får se en god del sexscener i Guilty of Romance, det er noe jeg hater i filmer og serier. Det er vel derfor jeg har unngått denne filmen så lenge som jeg har gjort. Sion Sono frir vel til kvinnene med Guilty of Romance, jeg ventet bare på at rulleteksten skulle dukke opp.

Vi følger en normal husmor som møter en prostituert kvinne. Om natten er hun prostituert, om dagen har hun en helt normal jobb. Så vi ser husmoren forandre personlighet, og på en måte finner sin plass i dette samfunnet. Hun er en ulykkelig husmor som egentlig er en vandrende zombie, men all sexen forandrer henne som person. Så spennende da! Ikke!

Selvfølgelig har filmen også noen halliker med hatter. De ser så idiotiske ut, spesielt mannen med den lange frakken, han ser ut som en utenomjordisk skapning og han ser jævla rar ut fra før av. Det er typisk Sion Sono å bruke en karakter som du ikke føler passer inn i filmen du ser på. Han er så irriterende med sin overspilling!

Guilty of Romance var den siste filmen før Sion Sono lagde noen akseptable og gode filmer. Jeg håper at han nå kan fortsette med sin gode trend og at han ikke går tilbake og lager filmer som Guilty of Romance, for jeg fant ikke noe som helst verdi eller underholdning her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.