Visit my YouTube channel here.

Exte: Hair Extensions (2007)

exte.jpg

En hårfiksert mann stjeler et lik som akkurat har blitt funnet. Det viser seg at håret til dette liket aldri slutter å gro, og det vokser ut hår både her og der. Han selger dette håret til frisørsalonger, og da begynner drapene. Kvinnen med håret er sint, og hennes hår dreper!

Jeg var veldig spent på denne filmen, for regissør er Sion Sono. Han stod bak den fantastiske Suicide Circle aka Suicide Club. Han er på en måte en miniutgave av Takashi Miike med sin særhet og sprøhet. Men nå har Sion Sono tapt seg mye i det siste. Exte: Hair Extensions er en fjollete parodifilm.

Jeg forventet en parodi der jente med svart langt hår vil ha hevn, og det stemte jo. Det er alt håret som står i sentrum. Jenta ligger bare i en hengekøye mens håret legger ut på ferd for å drepe de som har fått satt på hårforlenging fra håret til denne kvinnen. Mannen som selger dette håret er en gal mann som går i merkelige klær og synger at han elsker hår og at håret er hans beste venn. Han er som tatt ut fra en Rob Zombie film.

Jeg vil ikke si at parodi delen funket, for jeg savnet litt mer stemning og underveis ble jeg bare irritert over hvor fjollete filmen var. Exte: Hair Extensions har ikke glimt i øyet. Er det noe Sion Sono kunne ha spart seg for, var det barnemishandlingen. Disse scenene var sterke, og hadde egnet seg i en helt annen film. Jeg fant det meget upassende. Da satt jeg med inntrykket at Sion Sono ikke helt skjønner begrepet parodi, for nesten halve filmen tar for seg temaet mishandling av barn.

Et mislykket forsøk på parodi når du har en mann som ikke skjønner hva ordet parodi betyr. Sion Sono har nå blitt en regissør som prøver for mye med å sjokkere, og jeg tror han har sett sine beste dager. Det er synd, for mannen viste med Suicide Circle at det bodde mye i ham.

4

2 thoughts on “Exte: Hair Extensions (2007)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.