The Wings of the Kirin (2011)

the wings of the kirin

En mann blir funnet knivstukket, og han dør. Den mistenkte bak knivstikkingen dør også etter at han blir truffet av en bil. Vi følger to politietterforskere som forsøker å løse denne drapsgåten.

The Wings of the Kirin er en ganske god krimfilm som kun fokuserer på drapsetterforskningen og menneskene rundt den avdøde. Spilletiden er på 130 minutter, men du vil ikke legge merke til den lange spilletiden.

Det er interessant å følge etterforskningen og menneskene som hadde mest kontakt med den avdøde. Politiet er heller ikke dumme i denne filmen, de jobber i sammen og de trakasserer heller ikke andre personer.

Dette er ikke en film som har hastverk, puslebitene blir satt sammen på en sakte måte. Det virker heller ikke som om de to avdøde var dårlige personer, de hadde problemer som de fleste av oss vil oppleve før eller senere i livet, så filmen fokuserer ikke kun på en av de avdøde karakterene og hans svakheter som menneske. Det var også et lurt og fint trekk.

Hvis du liker krimfilmer med to sympatiske politietterforskere så er The Wings of the Kirin en film det er verdt å få med seg. Historien byr på noen overraskelser, og slutten er veldig god. Dette er ikke en kald krimfilm, den har varme, selv om det er to personer som dør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.