Visit my YouTube channel here.

Major League (1989)

major-league

Mot alle odds.

Major League er vel en velkjent film for alle som er interessert i sport og film. Her finner man den klassiske fortellingen om en ond eier som vil at laget hun eier skal bli det dårligste laget i ligaen slik at hun kan flytte laget og stadion til en ny og bedre plass. For å lykkes med det målet setter hun sammen et lag med gamle spillere og yngre spillere uten erfaring. Men ting går selvsagt ikke som planlagt, og laget blir bedre og bedre utover i sesongen.

Major League er fremdeles en sjarmerende film som byr på veldig lett underholdning og en dose dårlig og unødvendig romantikk. Karakterene har null dybde, det er vel kun to av karakterene som har et liv utenfor banen. Resten av gjengen vet vi ingenting om.

Kampene vi ser er ikke imponerende, man ser heller ikke hvordan enkeltspillere utvikler seg. Plutselig er de bare bedre, uten at vi har sett progresjonen. Men dette er en vennlig komediefilm, så man kan ikke forvente noe annet.

Det viktigste er at selvsagte den onde eieren blir satt på plass, og at laget mot alle odds vinner kampene og kanskje ligaen. Utover det er det ikke så mye mer å hente i denne filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.