Visit my YouTube channel here.

Chernobyl Diaries (2012)

chernobyl diaries

En vennegjeng drar på en guidet tur til en liten by i nærheten av Tsjernobyl som heter Pripyat. Denne byen huset arbeiderne og familiene til dem som jobbet på atomkraftverket, men så gikk det meste til helvete som alle vet. Når de kommer tilbake til kjøretøyet de ankom i, så har noen sabotert kjøretøyet. Nå er gruppen strandet i en forbudt sone, og mørket begynner å legge seg over den forbudte byen. Plutselig hører de merkelige lyder, og så starter helvete.

For å si det rett ut, Chernobyl Diaries er et makkverk av en film. Den fornærmer intelligensen din, den har ikke noen form for spenning eller nerve og du ønsker at alle karakterene vil dø raskest mulig. Det gjør de selvsagt ikke, karakterene i denne filmen er noen seigliva jævler som ikke tar kvelden med det første.

For det første er karakterene noen jævler til å klage. Hvis en faller og slår seg, så kan du banne på at han eller hun gråter en liten skvett og skylder på en av de andre i gruppen. Dette må man sitte og høre på i rundt 80 minutter, de tar aldri en pause med klagingen og sytingen. Ikke nok med det så er alle noen evneveike idioter, de bare løper rundt uten mål og mening, selv om de tror det selv.

Dette er først og fremst en film som noen har laget for å loppe tenåringer for lommepengene sine. Filmen er lite original, har et elendig manus, bedriten dialog og dårlige skuespillere. Det er en norsk skuespiller med, Ingrid Bolsø Berdal, hun er den beste av de alle, ikke i filmen, men i virkeligheten. Men som alle vet så hjelper det svært lite med talent foran kamera når noen evneveike jævler har skrevet et manus som barnehagebarn kunne ha skrevet.

Chernobyl Diaries er en fattig utgave av den første Wrong Turn-filmen. Det skjer lite, hundeflokker er ikke skremmende og det er heller ikke muterte russere. Hadde nå bare filmen brukt den velkjente formelen med ett eneste kamera som en av karakterene hadde løpt rundt med, så kunne i det minste atmosfæren blitt mer spennende. Men Chernobyl Diaries gjør ikke en eneste ting riktig.

4 thoughts on “Chernobyl Diaries (2012)”

  1. Du må ikke være så høflig, si hva du virkelig mener om filmen hehe. På tide med en ny liste? Filmer som aldri burde være laget? Denne vil komme med på listen, de morsomme er at den bare såvidt ville kvalifisert, sier litt om mengden makkverk der ute.

    1. Ja, mye dritt der ute.

      Er ikke glad i lage lister, med unntak av årslister. Det er Frode som slaktet Avatar, som satt sammen listene på siden, ikke undertegnende.

  2. Jada veit godt at det bar Frode som hadde helvete og himmelen listene, men mener å huske de ble laget etter påtrykk fra deg? Trenger ikke en gang sjekke hvem som har skrevet en anmeldelse, kjenner etter 1-2 setninger igjen stilen til hver av dere.

    1. Tror jeg ønsket at han skulle skrive om sine favorittfilmer etter at han hadde vært en tur i helvete. Mulig jeg kommer til å gjøre noe senere når jeg er ferdig med å pumpe ut de siste hundre anmeldelsene som ligger på disk, da skal jeg få sjekket ut Mitt liv som hund også. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.