Visit my YouTube channel here.

Miss Zombie (2013)

miss zombie

En familie får en ny tjener, men denne tjeneren er ikke et menneske, det er en zombie! Denne zombien er ikke farlig, hun er ikke aggressiv, men noe skjer og zombien blir et problem for familien hun tjener.

Miss Zombie er regissert av Sabu, og her har han laget en merkelig, liten film. Miss Zombie er en smal film med et begrenset budsjett. Men det er ganske interessant å følge familien og deres nye tjener som er en zombie.

Zombien i filmen er ikke aggressiv. Unger kaster stein på henne, hun blir knivstukket hver eneste kveld av tre personer og for å toppe det hele så blir hun voldtatt av to menn som jobber for familien hun tjener. Mannen i huset ønsker også å knulle henne.

Det mest interessante er når zombien begynner å kommunisere med familien hun arbeider for. Kona i familien begynner å forandre personlighet når hun oppdager at hennes mann har et merkelig forhold med denne zombien.

Som jeg sa, dette er en merkelig film som ikke vil appellere til alle. Men den føles unik, jeg er nok ikke den eneste som er drittlei av zombier. Så det var forfriskende å se en ny vri på denne utvannede sjangeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.