Visit my YouTube channel here.

Community: Season 2 (2010)

Pop, pop!

Den andre sesongen er litt svakere enn den første sesongen. Det største problemet er at den mangler noen mindre historier fordelt over flere episoder. Den andre sesongen er over alt, det er ingen synlig tråd her. Karakterene utvikler seg ikke mye, hvis noe i det hele tatt. Eneste er Pierce Hawthorne, han er bare en slem, gammel mann.

Abed får for mye skjermtid. Jeg vil bare slå til det monotone ansiktet hans. Han er bare så dårlig og irriterende i Community. Chang har også tapt seg, han har bare blitt kjedelig og utspilt sin rolle hvis han ikke blir en lærer på skolen igjen. Magnitude derimot, er bare fantastisk. Jeg ønsker å se mer av ham i den tredje sesongen.

Kvaliteten over episodene i den andre sesongen er svært ujevne. De beste episodene er skolevalget, og de to siste episodene når skolen har en paintball kamp mot den konkurrerende skolen. Hvis jeg husker riktig er første sesong mye morsommere, og du fikk noen interessante historier der du følte at du lærte å kjenne rollefigurene litt. Mangelen på en hovedhistorien er drepen for denne sesongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.