Visit my YouTube channel here.

Community: Season 3 (2011)

Et nytt år.

Den tredje sesongen er like god som de to første sesongene. Problemet er at Troy og Abed får for mye skjermtid, noe jeg har klaget på siden den andre sesongen startet. De er ikke sjarmerende eller morsomme, de ødelegger sjarmen i hver eneste episode, spesielt Abed er den mest ubrukelige av dem alle. Det er ikke bare rollefigurene som er problemet, det er også skuespillerne som ikke holder mål. Danny Pudi og Donald Glover er elendige skuespiller uten talent og sjarm.

Noen av episodene er geniale, mens andre er middelmådige, spesielt med de to ovennevnte herrene. Jeg skjønner ikke hvordan noen kan like disse to rollefigurene i det hele tatt. Det beste hadde vært og drept begge disse to rollefigurene, drep dem!

De første episodene er ikke noe særlig gode, men fra episode fem og oppover begynner ting å stemme, og vi får se noen geniale episoder som trimmer lattermusklene. Britta er jo helt ute å kjøre, derfor er det morsomt når hun skal bli psykolog.

De første episodene er ikke noe særlig gode, men fra episode fem og oppover begynner ting å stemme og vi får se noen geniale episoder som trimmer lattermusklene. Britta er jo helt ute å kjøre, derfor er det morsomt når hun skal bli psykolog. Den beste episoden syntes jeg var når gjengen spilte et dataspill, en god og svært sjarmerende episode som viser hvor genial Community kan være.

Community som serie er dessverre svært ujevn, og det er like greit at serien kanskje nærmer seg slutten nå med sesong fire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.