Visit my YouTube channel here.

The Girl Next Door (2004)

Dude, am I ugly?

The Girl Next Door er en av de beste ungdomsfilmene som har kommet ut siden 00-tallet. Filmen byr ikke på så mye latter som en skulle tro, den byr på kjærlighet, følelser og noen artige rollefigurer.

Det er merkelig å se at Elisha Cuthbert hadde hovedrollen i nyinnspillingen av My Sassy Girl, originalen er min favorittfilm gjennom tidene. Nyinnspillingen var som forventet elendig. The Girl Next Door har mye til felles med My Sassy Girl, bare at den impulsive jenta fra My Sassy Girl har blitt byttet ut med en pornostjerne. Denne formelen fungerer perfekt der man følger en gutt som forelsker seg mest i jenta. Etter en stund ser han kun den personen han er glad i, ikke den som andre ser på skjermen. De viser ekte følelser, og det er denne miksen som fungerer så perfekt. The Girl Next Door byr på noe nytt.

Skuespillerne gjør en god jobb. Elisha Cuthbert har aldri vært deiligere. Emilie Hirsch passer perfekt som en usikker ung mann som ikke helt har orden på livet sitt, og til sist har vi Timothy Olyphant som stjeler showet. For en herlig rolletolking, for en slesk jævel! Artig var det også å se Paul Dano som Klitz. Fy faen så ekkel han er i denne filmen! For en hårsveis! Han ser ut som en vandrende sopp med briller.

Jeg har sikkert sett The Girl Next Door fem-seks ganger, og filmen holder seg like godt. Dette er en sjarmbombe av en film med artige rollefigurer, en sexy Elisha Cuthbert og en fin historie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: