Visit my YouTube channel here.

The Spy Next Door (2010)

I want Bob to be my daddy.

For meg er Jackie Chan død når han medvirker i denne type drittfilmer. The Spy Next Door er en kvalmende familiefilm for de minste uten sjarm. Tre bedritne barneskuespillere som ikke kan spille skal sjarmere oss, hva faen er galt med verden vi lever i? Jeg hater drittunger som skal prøve å sjarmere, jeg takler det ikke! Jævla snørrvalper!

Nå skal ikke drittungene ha hele skylden for dette makkverket, for dette er en råtten skute som aldri skulle vært sjøsatt. The Spy Next Door føltes ut som noe jeg så på Barne-TV når jeg var mindre, bare at den dritten jeg så på var mye bedre! Skurkene kan nesten ikke kalles karikaturer, det er mer riktig å kalle dem zombier. Dette er så sjarmløst og hjernedødt at jeg sitter her og fråder. Ingen unger har godt av å se en actionlegende løpe rundt med tre drittunger etter seg, og russere som skurker. Actionscenene er elendige, Jackie Chan har solgt sin sjel til Hollywood og penger, hva faen er det han holder på med? Og hva i helvete er det med hårsveisen til Billy Ray Cyrus. Jeg vet ikke hva som er verst, hans skuespillertalent eller hårsveis.

Aldri vis denne filmen til unger, det vil ødelegge dem for resten av livet. The Spy Next Door er for de døde, ikke de levende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.