Visit my YouTube channel here.

Someone’s Knocking at the Door (2009)

Jeg skal knulle deg til du dør!

Jeg ble solgt når jeg leste handlingsreferatet til Someone’s Knocking at the Door. En mann med en gigantisk penis voldtar sine ofre til de dør, mer trengte jeg ikke. Jeg liker obskure filmer med nye ideer, jeg er en enkel mann.

Ideen er god, men gjennomførelsen stod ikke helt i stil med mye dialog og langtekkelige scener. Jeg vil ikke bli kjent med rollefigurene, jeg vil se mannen med den gedigne penisen voldta mennene i filmen. Han har en stor ekkel sak dinglende mellom beina, det er ikke rart at ofrene dør av knullingen. Etter det jeg kan huske ser vi ikke at kvinnene blir voldtatt av mannen med den gedigne penisen, han foretrekker å rævpule menn. Det er også en drapslysten kvinne her, men hun får dessverre ikke mye skjermtid. Hun får en fin scene der hun dreper en kvinne med sin monsterfitte. Her snakker vi om fitte og kukk fra helvete! Synd at effektene ikke er bedre, det ødelegger litt av den kvalmende følelsen man får.

Someone’s Knocking at the Door er en langsom film uten for mye hendelser. Det er kun noen få scener som er artige for oss som liker det obskure. Skuespillerne er ikke så aller verst, man må huske at dette er en lavbudsjettfilm.

En film som nesten går rett i glemmeboken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.