Visit my YouTube channel here.

Heaven’s Door (2009)

Knocking on Heavens Door.

En ung mann får beskjed om at han ikke har mange dagene igjen å leve. Han rømmer sammen med en annen dødssyk jente. Hun har aldri sett havet, og han vil oppfylle hennes ønske før hun dør. De stjeler en bil som tilhører en gangster, og han har en del penger i bagasjerommet. Underveis må paret rane en bensinstasjon og en postbank, før de oppdager pengene. Da har de både gangstere og politiet etter seg.

Heaven’s Door er en nyinnspilling av en tysk film jeg aldri har sett. Man blir aldri kjent med rollefigurene i Heaven’s Door, de forblir litt mystiske selv om man tegner seg et bilde av de to dødsdømte menneskene. Den ene lever en dag av gangen, den andre har tilbragt mesteparten av sitt liv på et sykehus. Jeg fikk vondt av den unge jenta, den unge herremannen fikk jeg ikke så mye sympati for. Han virker ikke akkurat som en ok type, han virker lei av livet sitt før han får dødsdommen. Men når ting tar slutt, da er det en fantastisk vakker scene på slutten vi får servert med hav og en flott japansk utgave av Knocking on Heavens Door.

Heaven’s Door har mange mangler og den blir aldri for dyp, men skuespillerne leverer solide rolletolkninger og kjemien er til stede. Det er mangelen på karakterdybde og en bedre historie som ødelegger for denne japanske nyinnspillingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.