Visit my YouTube channel here.

Weather Girl (2009)

En sint værdame.

Weather Girl er en typisk jentefilm med en dum kvinne som mister hodet på direkten og skjeller ut sin tidligere kjæreste. Hun må finne tilbake til seg selv, men hun trenger hjelp, for hun er ikke særlig smart. Selvsagt faller hun for bestekameraten til sin egen bror, men hun vet ikke helt hva hun føler. Hun har sine mål og idealer, kanskje ikke han er god nok for henne?

Nok en tåpelig film om kjærlighet og valg. Tricia O’Kelley skal være en deilig, middelaldrende kvinne. Hun er ikke deilig, hun har en kvalmende pipestemme og hennes nese ser ut som nesa til Owen Wilson. Det er lite tiltrekkende, spesielt når hun er en kvinne. Rollefiguren er sutrete, dum og kvalmende. Alt man ikke vil ha i en kvinne, finner man i Sylvia. Jeg fikk lyst til å slå av filmen etter 15 minutter, jeg visste hvor denne turen ville ende. Kikke opp i taket, synge høyt og få sinneutbrudd.

Hva er det med disse jentefilmene? Hva ser kvinner i disse filmene som ikke vi menn ser? Se heller My Sassy Girl fra 2001. Der har du tidenes beste kjærlighetsfilm. Weather Girl er bare kvalmende dårlig med ekle middelaldrende damer og en nese som alltid vil hjemsøke meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.