Visit my YouTube channel here.

Lars and the Real Girl (2007)

Sometimes I get so lonely I forget what day it is, and how to spell my name.

Lars and the Real Girl er en underfundig film. Vi følger Lars Lindstrom som er en innesluttet og usikker mann som bor i en garasje. Broren og hans kone venter barn, og de bor i huset. De prøver å få Lars til å flytte inn i huset, men Lars sier at han trives i garasjen. En dag banker Lars på døren og sier han har truffet en kvinne. Sjokket blir stort når kvinnen viser seg å være en sexdukke.

Lars and the Real Girl er en rolig og avbalansert film som aldri blir for dyp. Jeg visste ikke mye om filmen, og jeg trodde jeg skulle se en komediefilm. Men Lars and the Real Girl er en dramafilm, og en god sådan. Den kan bli litt treg til tider hvis du er litt utålmodig, men lar du filmen få kjøre sitt tempo vil du sitte igjen med et flott inntrykk om befolkningen i en liten småby som hjelper en mann som er litt ute å kjøre.

Skuespillerne imponerer stort i filmen, spesielt Ryan Gosling som spiller Lars Lindstrom. Han er knakende god her, og jeg gleder meg til å se mer fra den karen. En annen person som er verdt å nevne er Emily Mortimer som spiller Karin. Hun bringer mye hjertevarme.

En fin dramafilm med mye godt i seg.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.