Visit my YouTube channel here.

Real (2013)

real

Inn i underbevisstheten.

En ung mann har en kjæreste som forsøkte å begå selvmord. Hun ligger nå i koma, og han forsøker å få kontakt med hennes underbevissthet. De har spesielt utstyr på sykehuset som kan klare dette, og han får kontakt med henne allerede etter første forsøk. Er det en mulighet for disse to å leve sammen igjen i virkeligheten?

Real er regissert av Kiyoshi Kurosawa, denne mannen har skuffet meg mange ganger. Så jeg hadde ikke store forventninger til filmen.

Jeg må si jeg ble positivt overrasket over Real. Jeg fant historien interessant der vi følger den unge mannen som tar turen inn i underbevisstheten til sin kjæreste.

Det som er veldig interessant er spørsmålet om hvorfor kjæresten forsøkte å ta sitt eget liv, her oser det mystikk. Når han er i underbevisstheten hennes, så ser vi noen skremmende mennesker, men det er ikke poenget med denne filmen. Dette er en dramafilm som fokuserer på atmosfære og følelser.

Jeg vil ikke si at Real er en film som brenner sakte. Jeg ble engasjert, jeg ville vite hvorfor kjæresten forsøkte å ta sitt eget liv og jeg ville ha svar på hvem den merkelige gutten er som stadig dukker opp i underbevisstheten til kjæresten.

Jeg vet ikke hvor mange det er som vil like denne filmen. Skal jeg tippe er nok dette en film som fansen av Kiyoshi Kurosawa vil like mest. Men selv fansen vil nok synes at dette er en litt humpete reise hvis man er ute etter et nytt mesterverk i grøsser eller thrillersjangeren. For det Real har å tilby er en kjærlighetshistorie om to yngre mennesker som ikke gir slipp på hverandre med det første.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.