Visit my YouTube channel here.

Real Steel (2011)

Roboter i bokseringen.

Real Steel er en emosjonelt evneveik film. Robotkampene er imponerende, dataeffektene er så gode at det føles ut som om man ser ekte mekaniske roboter slåss. Men historien er så bedriten der Real Steel stjeler fra Rocky, spesielt Rocky IV og Over the Top. Hva har disse to filmene til felles?Sylvester Stallone har hovedrollen i begge filmene.

Dialogen er pill råtten, scenene med far og sønn er grusomme og filmmusikken er anonym og så søtladen at jeg fikk brekningsfornemmelser. Jeg hadde ikke lyst til å se filmen når vi har en drittunge i hovedrollen, spesielt en ung gutt. Hollywood har så få gode barneskuespillere, og de som har talent er jenter. Så hvorfor i helvete bruke en udugelig skuespiller som Dakota Goyo når en sikkert kunne ha fått med en talentfull jente? Dakota Goyo er grusom. Han er som lobotomert robot uten sjarm og følelser, eneste han kan er å irritere og smile. Drittunge!

Se Real Steel for boksekampene, for historien hører hjemme på 80-tallet i Over the Top. Dette er en trygg film der selv Hugh Jackman er elendig. Han og Dakota Goyo har null kjemi, det er kun robotkampene og den alltid lekre Evangeline Lilly som redder filmen. Sistnevnte har pokker meg en deilig kropp! Det sier sikker damene også om Hugh Jackman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.