Visit my YouTube channel here.

My Best Friend’s Girl (2008)

my-best-friends-girl

The truth will set you free but before it does; It’s gonna piss you off!

Sett pris på din mannlige kjæreste, ellers vil du få et stevnemøte du sent vil glemme. Tank har en hobby han tjener gode penger på. Hvis en mann er i ferd med å miste sine kvinne, leier mannen inn Tank som går på stevnemøte med kvinnen. Tank har en oppgave. Det er å skremme kvinnen tilbake til sin opprinnelige kjæreste. Etter møtet med Tank vil hun sette pris på sin kjæreste, for hvem vil vel ta sjanse på å møte en ny mann etter er stevnemøte med Tank.

My Best Friend’s Girl starter friskt, men luften går raskt ut av ballongen. Alt det morsomme blir servert de første 20 minuttene, deretter går filmen på tomgang med en håpløs kjærlighetshistorie. Hvorfor er denne kjærlighetshistorien håpløs? Det er ikke noe kjemi mellom Kate Hudson og Dane Cook, samtidig er historien og rollefigurene dumme og uspiselige. Det hjelper heller ikke at en mann ved navn Jason Biggs er med. Maken til traust tørrpinn skal du lete lenge etter. Noen burde sende denne mannen til en grundig undersøkelse på sykehuset, for jeg er ikke sikker på om han lever.

My Best Friend’s Girl har noen morsomme scener, men dette er en platt, fordummende kjærlighetshistorie.

4

One thought on “My Best Friend’s Girl (2008)”

  1. Kate Hudson er fin da. Ellers en forferdelig film. Disse romantiske komediene kan være bra, for all del. Men svært mange er så kjedelige og rett fram etter oppskrifta at det virker som om en robot skrev manus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.