Visit my YouTube channel here.

Dear Friends (2007)

dear friends

Rina er en populær jente, men når hun blir alvorlig syk så er det ingen som stiller opp utenom hennes mor og en jente ved navn Maki. Rina husker ikke hvem Maki er, men Maki sier at de er venner.

Dear Friends er nok en dramafilm fra Japan. Handlingen er interessant om en jente som ikke har noen nære venner, for venner er kun til å brukes og utnyttes. Rina trenger ingen venner, og hun er ufyselig mot alle, selv mot sin mor og far. Faren vil ikke ha noe med Rina å gjøre, og sykesøstrene får nok å hanskes med når Rina blir innlagt for behandling av kreften.

Dear Friends er grei nok, men jeg ble aldri rørt. Filmen følger Rinas ferd med å bli et bedre menneske, for er det noe sykdom gjør med et menneske, så er det at man begynner å se ting annerledes. Og Rina blir etter hvert et bedre menneske, og slutten er ganske opplagt.

Men Rina blir for raskt et bedre menneske i filmen, og det blir for mye av den ufyselige Rina i starten. Det burde vært omvendt, for jeg svelger ikke denne forvandlingen så raskt. Og det er noen løse tråder på slutten som jeg ville vite hvordan endte, men som vi aldri får svar på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.