Visit my YouTube channel here.

Dead Set (2008)

deat set 2008

Hjernedøde seere.

Dead Set er en kort serie på kun 5 episoder. Dead Set har ikke de beste skuespillerne, det er helt klart. Noen er verre enn andre, totalt sett er dette skuespillere man finner i en septiktank.

Jeg har aldri skjønt hvorfor folk ser på Big Brother eller andre såkalte realityserier. De fleste som er med er pr. kåte idioter, men hva skal man kalle de som ser på dette søplet? Det er jo verre å se på dette enn å delta. Dead Set gjør en genial vri på en måte. Da publikummere utenfor huset blir hjernedøde zombier, akkurat slik jeg føler det. Genialt!

Jeg er ikke den største fan av zombiefilmer. De er så lite skremmende. Heldigvis løper de i denne filmen, men fremdeles er de ikke skremmende uansett hvor mye blod og tarmer man får servert. Overraskende nok er det mye blod og gørr her, og effektene er bra.

Største problemet til serien er at man bryr seg ikke om rollefigurer som deltar i Big Brother-prosjektet. De er ødelagte fra før, så på en måte er de i himmelen når de blir forvandlet til zombier, som nok er mer klartenkte enn den menneskelige formen.

Det beste med Dead Set er selvsagt blod og gørr, men vi får heldigvis små doser humor når en hjerneblåst kjerring ved navn Pippa blir innlåst med en mann som hater henne. Begge to er uspiselige og de hater hverandre. Da får man noen fine scener som er morsomme.

Dead Set skuffet. Spenning og engasjement finner man ikke i Dead Set. Det er en følelsesløs serie som beskriver Big Brother på en fin måte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.