Visit my YouTube channel here.

Fear the Walking Dead: Season 1 (2015)

En zombieepidemi bryter løs, og en familie forsøker å overleve i alt kaoset.

Fear the Walking Dead er spinoff-serien til den meget populære zombieserien, The Walking Dead. Nå følger vi en ny gruppe som forsøker å overleve når zombie-epidemien starter og menneskerasen dør sakte men sikkert ut. Ikke at det er et stort tap.

Den første sesongen består av kun seks episoder. Vi ser starten på epidemien, og serien fokuserer på en familie som forsøker å holde sammen når helvete bryter løs.

Man merker at dette er B-serien når det gjelder dette universet. De fleste skuespillerne mangler karisma, og karakterene de spiller mangler en egen identitet. De blir så ordinære sammenlignet med karakterene vi møter i The Walking Dead.

Og når karakterene er så lite sjarmerende, klarer ikke undertegnede å bry seg om dem. Jeg hatet spesielt den slitsomme narkomane karakteren som ser ut som Johnny Depp, bare at han ser ut som et forslitt fugleskremsel.

Man merker at budsjettet ikke er særlig stort her. Det blir for lite action, for få zombier og for få drap. Man opplever også at karakterene er stokk dumme, de skjønner ikke helt hva som foregår, man skulle jo tro at det ikke eksisterte zombiefilmer i dette universet.

Karakterene opplever ikke mye, her haler man ut tiden til det ekstreme. Med kun seks episoder forventer man høyere tempo, men ikke her. Her prater karakterene hele tiden, de opplever ikke noe spennende og zombiene i Fear the Walking Dead ser ikke bra ut. Det er tydelig og synlig at noen har spart inn på budsjettet når det gjelder data og makeup-effekter.

Den første sesongen av Fear the Walking Dead er helt klart en av de dårligste sesongene jeg har sett i seriesammenheng. Det føles ut som om man har tatt minoritetskarakterer man ikke ville bruke i The Walking Dead, for så å bruke dem i denne sjarmløse og tamme serien som har noen av de mest uinteressante karakterene jeg har møtt til nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: